Navigatie

Producten

Professionals

De energiebesparende
oplossingen van DSS

Ervaringen van klanten

Sinds 2002 hebben wij een zonneboiler van DSS. Wij hebben er nog nooit een probleem mee gehad. Wij hebben in de afgelopen jaren het systeem al dik terugverdiend. Ik kan iedereen een zonneboiler van DSS aanraden. Mevr. de Vries uit Bolsward. 

In 2007 hebben wij een zonneboiler in onze nieuwbouw woning in Weert gekregen.
De installateur had deze aangesloten. Hij had dit echter niet goed gedaan en DSS in toen helemaal naar Weert gereden om het systeem goed aan te sluiten. Sindsdien werkt het prima, we zijn er erg blij mee. De heer Labeye uit Weert.

Via de website van DSS heb ik een DSS/Bries DWTW aangeschaft. Aan de telefoon werd ik prettig te woord gestaan en een dag na de betaling ontving ik mijn DWTW pijp. Ik heb de pijp zelf aangesloten en het viel direct op dat we een fijnere douche hadden. Het was net of we een hardere straal water kregen. De montage was makkelijk en ik heb de DWTW pijp er al lang uit. Wij hebben 3 kinderen in de tienerleeftijd en er wordt bij ons veel gedoucht. Ik begrijp niet dat niet iedere woning voorzien is van een DWTW pijp. Je spaart er flink wat energie mee. De heer van Baalen uit Alkmaar. 

DSS heeft bij mij 10 PV panelen geplaatst en deze ook aangesloten. Wat opviel was de degelijke manier waarop alles bevestigd werd. Ze werken met goed materiaal. Mijn installatie werkt perfect. Ik kan hem op mijn smartphone volgen. De heer Root uit Nijmegen. 

Mail ons uw ervaring met onze producten en service!