Navigatie

Producten

Professionals

De energiebesparende
oplossingen van DSS

Hieronder vindt u het laatste nieuws en onze projecten.

Via ons weblog houden wij u op de hoogte over subsidiemogelijkheden, het laatste nieuws maar ook onze gerealiseerde projecten.  

Vacature E / W monteur

Dutch Solar Systems (DSS) is een groeiend bedrijf in duurzame techniek uit Enschede en vanaf 1 mei gevestigd in Goor. Wij staan voor een hoge kwaliteit van onze producten en dat geldt zeker ook voor het advies over zonnestroom- en zonnewarmte-systemen.
DSS levert aan de professionele afnemer (installateur), en op verzoek kan deze ook de montage uitbesteden aan ons. Daarvoor is ons bedrijf DSS Service B.V. actief, waarmee we deze diensten uitvoeren.

Werken als E / W monteur bij DSS staat voor werken aan uitdagende projecten, meestal in de nieuwbouw, maar soms ook in de bestaande bouw. Het werkgebied omvat heel Nederland, maar het zwaartepunt ligt in Oost-, Midden- en Noord Nederland.

Als E / W monteur bij DSS ben je verantwoordelijk voor de totale installatie van zonnestroom- en zonnewarmte-systemen. In teamverband zorg je voor het plaatsen van de zonnepanelen t/m de aansluiting van de omvormer onderdaks. De aansluiting op het AC-net wordt meestal door onze opdrachtgever zelf verzorgd.

DSS is een erkend (KvINL) leerbedrijf, en is gecertificeerd Zonnekeur-Installateur. Het volgen van opleidingen en cursussen om het eigen kennisniveau te verhogen wordt door ons gestimuleerd en gefaciliteerd.

Wat wij verwachten:
- Enthousiast over duurzame installatietechnieken
- In bezit rijbewijs B (E)
- Minimaal 36 uur per week beschikbaar
- Bezit van VCA / VCA-vol of bereid dit te behalen
- Geen hoogtevrees
- Ervaring met montage van zonnestroom of zonnewarmte is een pré

Wat wij bieden:
- Uitdagende baan in een groeiend bedrijf
- Goede beloning en secundaire voorwaarden
- Toekomstig vast dienstverband
- Opleidingsmogelijkheden

Heb je interesse in deze uitdagende baan als E / W monteur bij Dutch Solar Systems bel dan met Dutch Solar Systems op telefoonnummer 053 – 482 2010 of mail je CV naar sales@dutchsolarsystems.com.

Kijk gerust even verder op onze website.

Soort dienstverband: Voltijd

Vereiste licentie of certificering:
- VCA / VCA -vol