Account

Navigatie

Producten

Professionals

De energiebesparende
oplossingen van DSS

Hieronder vindt u het laatste nieuws en onze projecten.

Via ons weblog houden wij u op de hoogte over subsidiemogelijkheden, het laatste nieuws maar ook onze gerealiseerde projecten.  

Trina Solar vanaf nu in het assortiment van Dutch Solar Systems!

logo Trina Solar1

De energie specialisten Wagner Solar en Dutch Solar Systems breiden hun productaanbod uit met modules van 's werelds grootste fotovoltaïsche leverancier Trina Solar.

De PV-module Honey M Plus in zwart is de nieuwste esthetische toevoeging aan het product portfolio van Trina Solar. Het is gebaseerd op de succesvolle lancering in 2011 van de honing cellen textuur van het celoppervlak. Met een rendement tot 18,3% en een aantrekkelijk uiterlijk, is de module ideaal voor particuliere- en kleine commerciële systemen. De donkere cellen van het zwarte achterblad en het zwarte frame voldoen aan de hoge eisen van het optische Trinasolarontwerp van de monokristallijne module. Het wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

- maximale opbrengst in een beperkt oppervlak
- aantrekkelijk ontwerp voor gebruik op donkere daken
- uitstekende prestaties bij weinig licht op bewolkte dagen en ’s morgens en ’s avonds
- gecertifieerd tegen extreme omgevingsomstandigheden
- zeer betrouwbaar dankzij strenge kwaliteitscontroles

Naast de monokristallijne hoge prestatie module TSM-DD05A.05(II) Honey M Plus in zwart heeft Wagner Solar ook de bewezen polykristallijne Honey Modul TSM-PB05 van Trina Solar in het programma opgenomen.

Andreas Knoch, directeur techniek bij Wagner Solar, benadrukt de voordelen van de modules als volgt:
“Door de nieuwe productielocaties in Azië, zijn de producten van Trina Solar niet langer onderworpen aan de minimumprijs bij invoer - zodat ze in kwaliteit en prijs een uitstekende uitbreiding zijn in de productlijn van Wagner Solar."

 

Over Dutch Solar Systems (DSS):
DSS is opgericht in 1997 en heeft als missie om producten te produceren, te verkopen en te installeren, die zowel de portemonnee als ook het milieu sparen. In 2014 is DSS door de aankoop van Wagner Solar versterkt en vice versa. De door DSS ontwikkelde DWTW producten worden door DSS geproduceerd en sinds 2014 ook door Wagner verkocht. Wagner Solar produceert de collectoren en de montage systemen van DSS. DSS maakt sinds de oprichting deel uit van de Sanderink Groep, evenals Strukton en Oranjewoud.

Over Wagner Solar:
Wagner Solar is een zonne-pionier van het eerste uur.
Het productie bedrijf, opgericht in 1979, behoort tot de internationale Sanderink groep en distribueert en produceert energie zuinige producten en systeemoplossingen op het gebied van fotovoltaïsche zonne-energie, thermische zonne-energie en energie-technologie.
Voor meer informatie, zie www.wagner-solar.com.

Over Trina Solar:
Trina Solar is een toonaangevende wereldwijde leverancier van fotovoltaïsche zonne-producten, oplossingen en diensten. Het bedrijf werd opgericht in 1997 als een systems integrator en is nu een pionier in slimme energie. Trina Solar werkt nauw samen met ambachtslieden, de handel, energieleveranciers en projectontwikkelaars over de hele wereld. De uitgangspositie van de onderneming in de zonne-industrie is gebaseerd op innovatieve sterkte, uitstekende kwaliteit van het product, verticaal geïntegreerde processen en verantwoordelijkheid voor het milieu. Voor meer informatie, zie www.trinasolar.com.